Sodobna Cugelj ALU okna so namenjena tako industrijskim kot tudi stanovanjskim objektom. Primerna so tudi za izdelavo oken večjih dimenzij, saj imajo odlične statične lastnosti. V našem razstavnem salonu vam nudimo brezplačno svetovanje. Obiščite nas.

SCHÜCO AWS 75 SI +

Uf = 1,3 W/m2K

SCHÜCO AWS 75 SI +
ALU okna Cugelj s profilom Schüco AWS 75 SI + je super toplotno izolativni profil za okna.

Kakšna okna izbrati?

V kolikor med temi ALU profili proizvajalcev Reynears in Schüco ne najdete zase najbolj primerih profilov, se prosim obrnite na svetovalko v naši poslovalnici, kjer vam bomo predstavili še ostale dodatne možnosti.

STEKLO

ORNAMENTNO STEKLO

 • Na voljo vam ponujamo različne vrste ornamentnih stekel:
  • ROSA 4mm
  • SATINATO 4mm in 6mm
  • MASTER CARE 4mm
  • CHINCHILLA 4mm
  • MADRAS UADI 5mm

KLJUKE

 • Elegantne ploščate kljuke

DODATKI

 • Medokenski križi
 • Okenske police
 • Nepravilne oblike oken

BARVE

 • Po RAL lestvici

ALU okna so okna od katerih ne boste mogli odvrniti pogleda. Sodoben videz, inovativne oblike in dimenzije ter moderna izvedba  prepričajo vsakogar, ki si želi le najboljše za svoj dom. Primerna so za stanovanjske in poslovne objekte, saj je aluminij kot material tisti, ki je zaslužen za njihove mnoge zavidljive lastnosti. To je izjemno trden, čvrst in odporen material, ki uspešno kljubuje najrazličnejšim vremenskim vplivom in mehanskim poškodbam ter praskam. Zaradi svoje strukture ne zahteva posebnega vzdrževanja, čiščenja ali obnavljanja, ALU okna pa obljubljajo dolgo življenjsko dobo brez dolgotrajnega in zamudnega premazovanja, lakiranja ali drugih oblik zaščite okenskih okvirjev. Za izstopajoč videz jih je treba občasno le obrisati, s čimer poudarite njihov lesk in brezmejno lepoto.

VPRAŠAJTE NAS
ZA PONUDBO

Zaupajte podjetju
z bogatimi izkušnjami.

Družinsko podjetje s tradicijo

Pri podjetju Cugelj našim kupcem že več kot 20 let zagotavljamo visoko kvalitetne izdelke in storitve. Pri tem dajemo velik poudarek na kvalitetno svetovanje in brezhibno montažo.

Kaj je dobro vedeti?

Močna konstrukcija aluminijastih oken vzbuja vtis mogočnosti, zaradi svoje trdnosti so primerna za zastekljevanje tudi večjih površin in so hkrati povsem varna za uporabo. Visoko so odporna proti koroziji in zunanjim temperaturnim spremembam, imajo trdno kovinsko konstrukcijo z nosilnostjo več kot 100 kg in različne možnosti odpiranja, zato z lahkoto zadovoljijo prav vse želje in potrebe. ALU okna imajo dobre toplotne in zvočne karakteristike in ponujajo vse, kar pričakujete od kakovostno izdelanega okna. Ponašajo se tudi z izjemnimi statičnimi lastnostmi, skozi proizvodni postopek pa se njihova konstrukcija še ojača, tako da so skorajda neuničljiva in pripravljena kljubovati vsem zunanjim izzivom. Ergonomsko oblikovano okovje preprečuje vsakršne poškodbe in naredi aluminijasta okna povsem preprosta za odpiranje in zapiranje.

ALU okna so prava arhitekturna umetnina, saj odlično dopolnijo vsak dizajn objekta, njihove ravne in prefinjeno tanke linije se lahkotno zlijejo s sodobnim izgledom stavbe. S tem v prostor prepuščajo še več svetlobe kot okna klasičnih profilov in poskrbijo za maksimalno osvetljenost v vseh delih dneva. S svojo preprostostjo in hkrati elegantnostjo pritegnejo marsikateri pogled in že na daleč izžarevajo kakovost, ki je praktično večna. Na voljo so v različnih barvah po RAL lestvici – gre za dolgo obstojne barve, odporne na UV žarke in druge vplive. Sodobne proizvodne in montažne rešitve so ALU okna naredile dostopna prav vsakomur, ki mu je mar tako za estetsko podobo svojega doma kot tudi za okolico, saj je okna mogoče reciklirati in tako zmanjšati onesnaževanje.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin