PVC okna Cugelj so izdelana iz visoko kvalitetnih profilov vodilnega proizvajalca PVC okenskih profilov VEKA iz Nemčije. Okenski profili navedenega proizvajalca spadajo v najvišji kakovostni razred. Visoka kakovost in razvitost proizvodov nam omogoča, da lahko Cugelj PVC okna vgrajujemo v objekte, ki zahtevajo najvišjo energetsko učinkovitost. Tako so naša okna in vrata izdelana in vgrajena v skladu z najsodobnejšimi standardi kakovosti. Pri nakupu naših izdelkov vam zagotavljamo tudi svetovanje, montažo in vsa zaključna dela.

NOVO V PONUDBI

PERFEKCIJA V DOVRŠENOSTI

Kaj je IN-LINE?

IN-LINE je popolnoma nova tehnologija za izdelavo perfektnih spojev na PVC stavbnem pohištvu. Naše podjetje je trenutno edini proizvajalec v Sloveniji, ki izdeluje perfekten spoj IN-LINE.

Zahvaljujoč patentirani tehnologiji, PVC okno v izgledu končno lahko konkurira lesenemu in aluminijastemu oknu. Nova tehnologija omogoča neviden, tako imenovani slepi spoj.

Prednost IN-LINE je v prvi vrstni estetika, saj je spoj res perfektno dovršen. Z novo tehnologijo lahko med sabo spajamo različne barve in materiale.

TRADICIONALNA VS. IN-LINE TEHNOLOGIJA

pvc okna

ZAKAJ je PVC okno najboljša izbira?

 • je ekonomično
 • zagotavlja dobro zvočno in toplotno izolacijo
 • je vodoodporen na tekočine, močan dež, pa tudi na pline in hlape
 • vzdrževanje ni potrebno in je enostaven za čiščenje
 • ne spremenijo ga sončna svetloba, slanost, vlaga
 • je izjemno trpežen
 • je vsestranski in omogoča širok nabor uporabe
 • ima majhen vpliv na okolje in ga je mogoče 100 % reciklirati

PVC okna v ponudbi

VEKA SOFTLINE 70 AD

Uw=1,0 W/m2K

Ug= 0,7 W/m2K

VEKA SOFTLINE 70 AD
PVC okna Cugelj s profilom VEKA Softline 70 AD z brezčasnimi klasičnimi linijami in zaobljenimi obrisi sistema SOFTLINE.

VEKA SOFTLINE 76 MD

Uw=0,82 W/m2K

Ug=0,5 W/m2K

VEKA SOFTLINE 76 MD
PVC okna Cugelj s profilom VEKA Softline 76 MD so nova generacija oken, ki združujejo minimalizem ter vrhunsko kvaliteto.

VEKA SOFTLINE 82 MD

Uw=0,79 W/m2K

Ug=0,5 W/m2K

VEKA SOFTLINE 82 MD
PVC okna Cugelj s profilom VEKA Softline 82 MD so naša najbolj prodajana okna v standardni izvedbi, s katerimi si boste zagotovili odlične energetske prihranke ter udobje bivanja.

Kakšna okna izbrati?

PVC okna sodijo med tisto naložbo v dom, ki bo naslednjih nekaj let imela vpliv na vaše počutje, kakovost bivanja kot tudi stroške. Poskrbite, da bo nakup oken eden najboljših nakupov v vašem domu in zaupajte nakup vaših oken podjetju Cugelj PVC in ALU okna d.o.o.. Pri izbiri PVC oken poleg cene (stroška celotne življenjske dobe oken) ne pozabite na toplotno in zvočno izolacijo, vzdrževanje in varnost.

STEKLO

ORNAMENTNO STEKLO

 • Na voljo vam ponujamo različne vrste ornamentnih stekel:
  • ROSA 4mm
  • SATINATO 4mm in 6mm
  • MASTER CARE 4mm
  • CHINCHILLA 4mm
  • MADRAS UADI 5mm

KLJUKE

 • Na izbiro vam ponujamo HOPPE kljuke, ki so del standardne ponudbe
 • Kot dodatno ponudbo vam lahko ponudimo HOPPE kljuke tudi s ključem v enakih barvah kot standard

DODATKI

 • Medokenski križi
 • Zaključne letvice, kotniki
 • Okenske police
 • Nepravilne oblike oken

PVC okna so prava izbira za vse, ki želite za najugodnejšo ceno dobiti največ – so trdna, stabilna in enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Plastični PVC profili, iz katerih so izdelana, zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost in so neobčutljivi na zunanje dejavnike. Profili so veliko lažji kot leseni ali aluminijasti, zato so ta okna povsem enostavna za montažo, brez večjih posegov v objekt. Različne oblike profilov v vaš dom pričarajo moderen minimalističen ali eleganten brezčasen klasičen videz ter zadovoljijo vse želje in okuse. Nudijo visoko stopnjo zaščite in varnosti, saj niso vnetljiva in imajo dolgo življenjsko dobo.

Z lahkoto se jih da prilagoditi obstoječemu stilu objekta, saj so PVC okna na voljo v različnih barvah in barvnih dekorjih standardnih ali nestandardnih barv, lahko so tudi v videzu lesa. Prav tako jih je mogoče dodatno nadgraditi z izbiro ornamentnih stekel in sistemov za različne načine odpiranja in zapiranja. Premišljeno izbrana zasteklitev poskrbi za minimalne toplotne izgube in optimalno količino vnosa sončne svetlobe v prostor. Njihova brezhibna in kakovostna izdelava je zagotovilo za sodoben estetski videz oken, ki ga še poudarijo številni dodatki za okna. Z izbiro zaključnih letvic, kotnikov ali dunajskih križev in drugih prilagodljivih dodatkov bodo PVC okna pravi okras vašega doma.

VPRAŠAJTE NAS
ZA PONUDBO

Zaupajte podjetju
z bogatimi izkušnjami.

Družinsko podjetje s tradicijo

Pri podjetju Cugelj našim kupcem že več kot 20 let zagotavljamo visoko kvalitetne izdelke in storitve. Pri tem dajemo velik poudarek na kvalitetno svetovanje in brezhibno montažo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Koliko stanejo PVC okna?”

V primerjavi z drugimi materiali so okna iz PVC najcenejša na trgu. Cenovni razpon PVC oken pa je odvisen od več elementov, na primer barve, profilov, zasteklitve, dodatkov in podobno. Če boste izbrali takšna okna, boste za ugodno ceno dobili kvalitetne, stabilne in odporne izdelke, ki vam bodo dolgo služili.

Lahko dobim PVC okna v videzu lesa?

Seveda, imitacija lesa je dandanes zelo priljubljena in mogoče jo je dobiti tudi, kadar izbirate okna iz umetne mase. Na ta način poskrbite za nekoliko domačnejši občutek in nekaj več topline. Sicer pa so takšna okna na voljo v številnih različnih barvah, med katerimi boste zagotovo našli najboljšo zase.

Kakšno življenjsko dobo imajo PVC okna?

Okna izbiramo za daljše obdobje, zato jih je treba izbrati skrbno in premišljeno. PVC okna imajo to dobro lastnost, da zdržijo res dolgo. To pomeni več desetletij, morda celo 40 let in več. So trpežna, vzdržljiva in stabilna, preprosta za čiščenje in izdelana iz kakovostnih materialov.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin