ALU vhodna vrata

PVC vhodna vrata

Cugelj PVC in ALU vhodna vrata so najboljša izbira za vaš dom:

  • Vrhunska kvaliteta – uporaba PVC profilov nemškega proizvajalca VEKA ter ALU profilov SCHÜCO ter belgijskega proizvajalca REYNEARS
  • Lastna proizvodnja v Sloveniji – SLOVENSKA KAKOVOST!
  • Več kot 20 let izkušenj na področju stavbnega pohištva
  • Vse storitve na enem mestu (demontaža, odvoz, vgradnja in zaključna dela), opravljajo jih lastni, strokovno usposobljeni delavci in ne kooperanti – kupcem zagotavljamo rešitev »na ključ«
  • Brezplačen servis za odpravo napak, ki niso posledica fizičnih poškodb ali nepravilnega ravnanja
  • Dolga življenjska doba izdelkov z garantiranim brezhibnim delovanjem – nudimo garancijo do 10 let
  • V primeru reklamacij nudimo takojšni servis in rezervne dele.
  • Hitri dobavni roki
  • Izredno fleksibilni ter izjemno zanesljivi

Vhodna vrata so naložba za več desetletij in njihova izbira naj nikar ne bo podvržena naključju. Upoštevati je treba tako njihovo praktično kot simbolno vlogo in biti pozoren tudi na ujemanje s stilom celotnega objekta. Ob tem se največkrat zastavi vprašanje, kakšen material izbrati? Enoznačnega odgovora ni, saj je najboljši tisti, ki zadovolji vaše potrebe in okuse, hkrati pa je kakovosten, obstojen in dolgotrajen. Aluminij in PVC sta materiala, ki se v zadnjih letih največkrat uporabljata za vhodna vrata tako pri novogradnjah kot v obnovljenih objektih, saj prepričajo njune številne prednosti. Aluminij je trden, vzdržljiv in trajen material, PVC vrata pa prepričajo s svojo cenovno ugodnostjo, lahkostjo in toplotno ter zvočno izolativnostjo. Ob tem pa je treba upoštevati še nekatere druge dejavnike za nakup vhodnih vrat, saj bodo le tako lahko do popolnosti služila svojemu namenu.

Pri nakupu vhodnih vrat je ključno, da upoštevate svoje potrebe in razloge za nakup. Razčistiti morate, kakšna so vaša pričakovanja, saj bo le tako izbira vhodnih vrat optimalna. Pomembno vlogo pri izbiri ima tudi njihova dimenzija, ki je lahko standardna ali izbrana po naročilu, povsem po vaših željah. Izbirate lahko med klasičnimi vrati ali takimi s številnimi dekorativnimi dodatki kot so kljuke, ročaji, stekla, obsvetlobe in nadsvetlobe, s čimer vhodna vrata postanejo prava arhitekturna umetnina. Barva vratom doda značaj in je odvisna od barve fasade, ostalega stavbnega pohištva in drugih elementov. Z vhodnimi vrati lahko izrazite svojo drznost, prefinjenost, pripadnost tradiciji ali sledenju najnovejšim smernicam. Naj bodo klasična, minimalistična, z rustikalnim pridihom ali povsem moderna – vhodna vrata ustvarijo prvi vtis o objektu, zato so vredna temeljitega premisleka ob izbiri.

Ko gre za vhodna vrata, so ključna tudi vprašanja o varnosti in zaščiti

Visokokakovostna protivlomna vrata vlomilce zadržijo ali odvrnejo od poskusa vloma, zato je vredno investirati v vrata, ki zagotavljajo visoko stopnjo zaščite, kar je odvisno od profilov vhodnih vrat, nasadil, debeline stekla in ključavnice. Pri izbiri vhodnih vrat je pomemben podatek tudi njihova toplotna izolativnost – vrata z močnim tesnjenjem preprečujejo nepotrebne izgube toplote iz objekta, notranjost ščitijo pred zunanjimi vremenskimi vplivi kot sta mraz in vročina, s čimer so posledično manjši stroški hlajenja in ogrevanja. Za še večje udobje bivanja je pomembna tudi zvočna izolacija vrat, ki notranjost varuje pred hrupom vsakdana, različnimi šumi in drugimi zvoki iz okolice. Zato je pri nakupu vhodnih vrat še kako pomembna kakovost vgrajenega materiala in njegove izdelave ter debelina vrat, saj boste s tem neposredno vplivali na dobro počutje, raven stresa in splošno zdravje.

Po izbiri vhodnih vrat je treba poskrbeti za njihovo kakovostno vgradnjo, ki jo opravijo vešči in strokovno usposobljeni monterji. Le tako so vhodna vrata brezhibna, funkcionalna in pripravljena na dolgoletno uporabo, ki jo lahko še podaljša garancija na kakovost in sestavne dele vrat. Njihova življenjska doba bo še daljša z ustreznim vzdrževanjem in primerno zaščito pred umazanijo in muhastimi vremenskimi razmerami. Zunanja vrata so precej izpostavljen kos stavbnega pohištva vsakega objekta, zato cena naj ne bo glavni kriterij za njihovo izbiro. Vhodna vrata zahtevajo ne le zunanjo lepo estetsko podobo temveč tudi kvalitetno izdelavo in vgradnjo, zanesljivo protivlomno zaščito in toplotno izolacijo, saj vam lahko le tako prinesejo končno zadovoljstvo.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin