Vekamotion 82

Nova generacija Cugelj PVC dvižno – drsnih vrat, s profilom nemškega proizvajalca PVC profilov VEKA ponuja več, in to z vseh vidikov.

Nov sistem dvižno – drsnih vrat VEKAMOTION 82, omogoča izvedbo velikih steklenih površin z edinstvenimi razgledi. Ustvarja dragoceno svobodo z okretnim drsnim krilom in nizkim pragom, ki je zasnovan tako, da ne predstavlja ovire kar je zlasti pomembno pri ljudeh z omejitvami pri gibanju.

Inovativna konstrukcija VEKA profilov razreda A vam z večstopenjskim sistemom tesnjenja, ves čas omogoča zaščito pred vetrom in drugimi vremenskimi vplivi, prav tako pred izgubo toplote, hrupom in nepovabljenimi gosti.

Profil Vekamotion 82

Doživite sodobno udobje bivanja v najatraktivnejši obliki! VEKAMOTION 82 se z svojimi elegantnimi ozkimi okvirji harmonično prilega arhitekturi vaše hiše.

Profil Vekamotion 82

  • Tanek okvir: VEKAMOTION 82 ponuja tudi v osnovni različici visok delež stekla z višino krila le 86mm.
  • Izjemna stabilnost: Zaradi široko zasnovanih dveh jeklenih ojačitev, nameščenih okrog in okrog okvirja, lahko uživate v gotovosti, da bodo vaša vrata delovala dolgoročno in varno.
  • Enotirni ali dvotirni sistem
  • Debelina zasteklitve do 48 mm: Omogoča visoko termično zaščito funkcionalnih stekel ter tako dosegajo Uw (toplotna prevodnost) 0,82 W/m²K, ki pa zavisi od kombinacije okvirja ter debeline stekla.
  • Zvočna izolativnost vrat: Rw = 40 dB, ki zavisi od kombinacije okvirja ter debeline stekla.
  • Visoka protivlomna zaščita: V povezavi z ustreznimi okovji in zasteklitvijo, je mogoče zanesljivo doseči raven zaščite, ki jo priporoča policija.
  • Različne možnosti odpiranja: do 6.50 m širine ter 2.70 m višine
  • S steklom 4-18-4-18-4 Ug = 0,5 W/m2K dosežemo Uw= 0,79 W/m2K.
Profil Vekamotion 82

Potrebujete več informacij?

V kolikor o izdelku niste našli dovolj informacij, se prosim obrnite na svetovalko v naši poslovalnici, kjer vam bomo predstavili še ostale dodatne možnosti.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin