Cugelj ALU vrata - vhodna

Vhodna ALU vrata so prvi vtis, ki ga vaš stanovanjski objekt naredi na kupca. Poleg varnostne in energetske zaščite je pomembno tudi, da so vhodna vrata estetsko dovršena. Cugelj ALU vrata (vhodna) so izdelek, ki omogoča raznovrstne možnosti proizvodnje, različne barvne dekorje in oblike. Zaradi neskončne izbire okrasnih polnil in ročajev lahko vaša vhodna vrata izdelamo popolnoma po vaših željah. Cugelj ALU vhodna vrata, ki so izdelana v lastni proizvodnji zadostujejo vsakršnim energetskim in varnostnim standardom

KONFIGURATOR ALU vhodnih vrat

BASICLINE

Ud = 2,2 W/m2K

CUGELJ vhodna vrata BasicLine
Klasičen design vhodnih vrat – za vse, ki si želijo vrata z enostavnimi ter elegantnimi linijami.

Ud = 1,4 W/m2K

CUGELJ vhodna vrata MasterLine

Trendovski design vhodnih vrat – ko si zaželite nekaj več za vaš dom.

Ud < 1,0 W/m2K

CUGELJ vhodna vrata PremiumLine

Vhodna vrata, ki so primerna tudi za pasivne hiše.

NOVO! AKCIJA ALU VRAT

Sestavite Cugelj ALU vrata - vhodna

Sestavite si vhodna vrata po vaših željah. Izbirate lahko model, izvedbo, dimenzijo, barvo, kljuke,..in na koncu sliko vrat vstavite v vašo hišo in nam pošljete povpraševanje, da vam izračunamo ceno.

Poskusite, ne bo vam žal!

ALU vrata so najboljša izbira za vse, ki želite izstopiti iz dolgočasnega povprečja. Njihova zunanja podoba osupne že na daleč, pogled od blizu pa razkrije premišljene detajle in vrhunsko izdelavo vsakega centimetra vrat. To so vhodna vrata, ki kar kličejo po pozornosti, saj  s svojo individualnostjo predstavljajo osrednji element objekta in kar vabijo v njegovo notranjost. Trendovski videz aluminijastih vhodnih vrat pa ni edini, ki obljublja – nadvse privlačne so tudi tehnične in konstrukcijske rešitve teh vrat, kar jih uvršča v sam vrh tako po obstojnosti in dolgi življenjski dobi kot tudi trpežnosti in stabilnosti.

Aluminij je material, ki se najpogosteje uporablja v sodobnih gradnjah, saj deluje atraktivno, je privlačen na pogled in moderno dopolni pročelje hiše, primeren pa je tudi za prenove objektov, saj jim doda novodoben arhitekturni pečat. ALU vrata so sinonim za trdnost, dolgo obstojnost in neobčutljivost na zunanje vremenske vplive iz okolja, zato je vredno zanje odšteti tudi kak evro več. Njihova toplotna in zvočna izolativnost je okrepljena s trojnim tesnjenjem in trojno zastekitvijo in vmesnim izolacijskim slojem. To so vhodna vrata, ki vas ne bodo pustila na cedilu in bodo tudi po desetletju uporabe taka, kot bi jih ravnokar vgradili v objekt.

VPRAŠAJTE NAS
ZA PONUDBO

Zaupajte podjetju
z bogatimi izkušnjami.

Družinsko podjetje s tradicijo

Pri podjetju Cugelj našim kupcem že več kot 20 let zagotavljamo visoko kvalitetne izdelke in storitve. Pri tem dajemo velik poudarek na kvalitetno svetovanje in brezhibno montažo.

Zakaj se odločiti za vrata iz aluminija?

Struktura aluminija kot materiala prepriča vse, ki si želijo brezkompromisno varnost tako pred požari kot pred vlomilci, saj je trden in tudi energetsko učinkovit material. K povečani varnosti pripomore še dodatna oprema vrat, kompaktna zasteklitev in premišljene možnosti odpiranja vrat. ALU vrata ustrezajo najvišjim ekološkim standardom, saj so razgradljiva in se lahko v celoti reciklirajo. Nudijo izjemno konstrukcijsko stabilnost, vse vgrajene komponente sledijo najvišjim standardom kakovosti. Aluminij zagotavlja tudi različne konstrukcijske možnosti in nudi vhodna vrata prilagodljivih višin in širin, povsem vaša je tudi odločitev o smeri odpiranja in zapiranja vrat, zaradi česar so vsaka ALU vrata nezamenljiv unikat.

ALU vrata pa imajo pa še eno prednost, saj se jih da izdelati popolnoma po vaših željah in jih individualno prilagoditi – zadovoljijo prav vse stilske okuse, prilagoditi jih je mogoče različnim oblikam in slogom objektov. Pri njihovi izbiri ni nikakršnih omejitev, lahko se odločite za klasiko ali ekstravaganco in dobili boste točno taka ALU vrata, kot si jih želite. Sodobna estetska merila so upoštevana tudi pri proizvodnji vrat, saj lahko izbirate med različnimi tipi dizajnov – klasičnim, trendovskim ali premium linijo, ki je povsem specializirana za karakteristike pasivnih hiš. Piko na i dodajo še kljuke, držala in ročaji za vrata različnih oblik in materialov, ki se jim navadno ne posveča posebne pozornosti, a pomembno vplivajo na funkcionalnost, varnost in zunanji izgled vrat. Poigrate se lahko z obsvetlobami in nadsvetlobami ter poskrbite za nepozabno izkušnjo vsakič, ko stopite skozi alu vrata. Izberite dekorje, barvne odtenke in kombinacije po svojih željah in ustvarite vhodna vrata kot iz sanj.

Pogosta vprašanja in odgovori

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Kako dolgo življenjsko dobo imajo alu vhodna vrata?” answer-0=”Vhodnim vratom, ki so izdelana iz aluminija, bi lahko rekli kar ‘večna’ vhodna vrata. Takšna vrata namreč odlikuje izjemno dolga življenjska doba, saj so izdelana iz materiala, ki je čvrst, obstojen, odporen na vremenske razmere in korozijo, hkrati pa izjemno lahek. Aluminij se ponaša tudi s tem, da ga lahko reciklirate. Kvalitetno izdelana alu vhodna vrata so zaradi vega naštetega še desetletja lahko videti kot nova.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Kakšna vhodna vrata zahtevajo najmanj vzdrževanja?” answer-1=”Prav aluminijasta vhodna vrata so tista, ki so izredno nezahtevna za vzdrževanje. Drugega kot občasno nežno čiščenje oziroma glajenje z mehko krpo skorajda ne potrebujejo, zato so alu vhodna vrata res najboljša izbira za tiste, ki časa za čiščenje in vzdrževanje nimate ali pa ga preprosto raje preživite kako drugače.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Kje in kako pridem do čim bolj posebnih oziroma personaliziranih vrat?” answer-2=”Med vsemi vrstami vrat so alu vhodna vrata tista, ki jih lahko v največji meri prilagodimo vašim željam, zato lahko pri izbiri pustite domišljiji prosto pot. Ker pa so vhodna vrata nekaj, kar občudujemo vsak dan, je dobro, da je izbira vsake podrobnosti premišljena. Prepričani smo, da vam lahko pri izbiri sloga, dizajna, barve, zasteklitev in vseh detajlov pomagamo na tak način, da boste resnično zadovoljni.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin