Cugelj ALU polkna

ALU polkna so odlična rešitev za zadovoljitev tako estetskih kot tudi funkcionalnih zahtev kupca.

So popoln element za vgradnjo v tradicionalna arhitekturna področja in priobalne kraje kjer so polkna nepogrešljiv element gradnje.

Ščitijo pred neugodnimi vremenskimi vplivi (burja, dež, sneg) in pred soncem ter vročino.

Ker so narejena iz kvalitetnih materialov so enostavna za uporabo in vzdrževanje, hkrati pa jim kvalitetni materiali omogočajo dolgo življenjsko dobo.

Sodoben dizajn je primeren za vgradnjo na moderne objekte, saj so robovi lamel zaobljeni. Izbirate lahko med številnimi barvnimi (barve po RAL lestvici) in lesnimi dekorji. Standard barve: zlati hrast, mahagoni, svetli hrast, temni ranolit, bela in zelena.

Ponujamo vam polkno FORTUNA z okvirjem in možnostjo integriranega komarnika.

Polkno FORTUNA je polkno z okvirjem 55×83 mm, ki se namesti do okenskega okvirja in ne pušča praznega prostora med oknom in polknom.

V okvir je mogoče integrirati navpični ali vodoravni komarnik, ki je popolnoma poravnan z okvirjem polkna in ga je mogoče dobiti v različnih RAL barvah in imitacijah lesa. Komarnik se s sistemom potiskanja namešča v okvir polkna.

Na voljo v različici s fiksnimi in premičnimi lamelami ali s polnim polnjenjem, s klasičnimi vrtljivim i ali preklopnimi krili.

Polkno FORTUNA ima okvir 55×83, ki ima vnaprej določen prostor za namestitev komarnikov. Okvir polkna 55×83 ima predviden pokrov, ki omogoča tudi kasnejšo montažo komarnika.

Pokrov je mogoče enostavno odstraniti pri vgrajenem polknu in postaviti na istem mestu komarnik, predviden za ta okvir.

Okvir 55×83 ponuja možnost vgradnje nizkega praga višine 15 mm, ki ima na sebi gumijasto tesnilo, da se prepreči vstop svetlobe.

Ponudimo pa vam lahko tudi Harmo polkna HARMONIA, ki se zložijo

Harmo polkna so idealna rešitev za velike panoramske odprtine ter so zelo pomembne estetske podrobnosti v sodobni arhitekturi.

Potrebujete več informacij?

V kolikor potrebujete pomoč se prosim obrnite na svetovalko v naši poslovalnici, kjer vam bomo predstavili še ostale dodatne možnosti.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin