Zunanje žaluzije KRPAN - izdelane po meri

Zunanje žaluzije so senčilo primerno za stanovanjske in poslovne objekte. Izdelane so iz močnega in kvalitetnega aluminija, kar jih uvršča med najkvalitetnejše zunanje senčilo. Omogočajo stopenjsko senčenje in izredno dobro zaščito proti soncu in mrazu.

Prednosti Cugelj zunanjih žaluzij:

  • Lastna proizvodnja z uporabo najkakovostnejših materialov, v skladu z najnovejšimi evropskimi standardi.
  • Širina lamele 80 ali 90 mm.
  • Na voljo 3 tipi lamel – C 80, T 80 in Z 90.
  • 5 različnih barv lamel: bela, srebrna (RAL 9006 in RAL 9007), bež in antracit.
  • Možnost upravljanja z monokomando (ročno), na motorni pogon s stikalom, in na motorni pogon z daljincem.
  • Odpornost zunanje žaluzije na veter – do 45 km/h.
  • Podometna in nadometna montaža
  • Možna kombinacija s komarnikom (fiksni, rolo, drsni ali plise) – komarnik obvezno montiran pred žaluzijo.
  • Enostavno vzdrževanje >VEČ.

zunanje žaluzije

NOVO! Nevidna vodila

Kot NOVOST na trgu, vam predstavljamo potopno vodilo za Krpan zunanje žaluzije (podometne), ki je primerno za novogradnje.

Trije tipi lamel za zunanje žaluzije

C 80

T 80

Z 90

Kakšen tip lamel za žaluzije bi bil za vas najboljši?

Če ste se že odločili med možnostmi, kot so nadometni/podometni sistem namestitve, barva zunanjih žaluzij, morebitna kombinacija s kakšnim drugim senčilom in podobno, se morate odločiti še za tip lamel, ki bi vam najbolje odgovarjal. Zunanje žaluzije, ki jih imamo pri nas, so vam na voljo s tremi različnimi tipi lamel – C80, T80 in Z90, pri čemer se je treba zavedati, da vsaka vrsta lamel po nečem izstopa.

Za lažjo odločitev smo vam pripravili kratek vodnik po tipih lamel. Lamele C80 so standardne lamele, ki so oblikovane v črko C. Kot take senčilu zagotavljajo dovolj trdnosti in stabilnosti, njihovo čiščenje je preprosto, voda pa z njih odteka hitro in učinkovito. Zaradi oblikovanosti lamel v črko C so takšne zunanje žaluzije izredno lepe na pogled, saj dajejo nekoliko mehkobnejši videz. Lamele T80 dajejo nekoliko robustnejši vtis, saj so oblikovane drugače, z vidnejšim robom oziroma jasnimi linijami. Videz takšnih lamel je bolj tehnične narave. Paket žaluzij s temi lamelami je zaradi sploščenega stranskega roba lamel manjši kot pri preostalih tipih. Žaluzije z lamelami tipa Z90 pa nudijo večjo stopnjo zatemnitve, saj so s strani oblikovane v črko Z. V vsaki lameli je tudi guma, ki omogoča še tišje zapiranje, poleg tega so takšne zunanje žaluzije še bolj odporne na vetrovne razmere.

V kolikor se sami le težko odločite za tip lamel, vam lahko pri tem pomagamo. Stopite v stik z nami. Še podrobneje vam bomo predstavili vse možnosti, med katerimi lahko razpolagate, ter vam s tem pomagali pri težki odločitvi.

Izvedbe zunanjih Krpan žaluzij

NADOMETNI SISTEM

Nadometni sistem

V poštev pride pri naknadni montaži zunanjih žaluzij na okenski okvir. Vidna je zunanja maska.

PODOMETNI SISTEM

Podometni sistem

V poštev pride pri novogradnjah ali pri obnovi hiš, kjer se bo obnavljala fasada. Podometna omarica je namreč pripravljena tako, da jo fasada prekrije.

Izberite zunanje žaluzije po svojih željah

Ker so zunanja senčila eden najpomembnejših elementov zunanje podobe objekta, je dobro, da jih izberete skrbno in premišljeno. Zunanje žaluzije že same po sebi prinašajo številne prednosti, še bolje pa je, da jih lahko v veliki meri prilagodimo vašim potrebam in željam. Na ta način ne poskrbimo le za učinkovito zaščito pred sončnimi žarki in dobro izolacijo, temveč tudi za dodano vrednost z vidikov estetike, funkcionalnosti in praktičnosti. Zunanja senčila, ki jih izdelamo pri nas, se lahko neverjetno dobro prilagodijo vašim potrebam. Izbirate lahko med številnimi možnostmi, kot so dimenzije, tipi, barve lamel, vrste vodil, različne možnosti namestitve in upravljanja … Poleg tega so elegantnega videza in se zaradi obilice možnosti z lahkoto prilagodijo zunanjosti še tako nenavadnega ali pa povsem običajnega objekta.

Zunanja podoba vaše hiše ali poslovne stavbe bo z njihovo pomočjo zasijala v vsej svoji lepoti, saj se zavedamo, da funkcionalnost še zdaleč ni vse. Objekt mora biti urejen kot celota, čemur bomo prilagodili tudi videz zunanjih senčil. Zunanje žaluzije so torej ne le praktični, temveč tudi pomemben estetski element, ki lepo zaokroži videz objekta ter daje vtis brezčasnosti in popolnega prileganja okolju. Naj vam pri izbiri priskočimo na pomoč. Kadar koli smo vam na voljo za posvet, saj je namestitev zunanjih senčil odvisna tudi od samega objekta in njegovih značilnosti, ne le od vaših želja. Prepričani smo, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev za izbrani objekt, pa naj bo to tradicionalna stanovanjska hiša ali modernejši poslovni kompleks, s katerim želite narediti dober vtis na vsakega mimoidočega.

Številne možnosti za upravljanje z žaluzijami

Upravljanje z monokomandno palico

Motorni pogon s stikalom

(stikala ne ponujamo)

Upravljanje na dalinjsko vodenje z elektromotorjem

Pogosta vprašanja in odgovori

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Katere so TOP 3 prednosti zunanjih žaluzij?” answer-0=”Med najboljše lastnosti zunanjih žaluzij spadajo učinkovita zaščita pred sončnimi žarki (preprečevanje segrevanja stekla in s tem notranjosti objekta), preprosto upravljanje in izbiranje ravno prave mere svetlobe v vsakem trenutku ter čudovit estetski dodatek, ki lepo zaokroži podobo celotnega objekta.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Kako učinkovito lahko zunanje žaluzije zatemnijo prostor?” answer-1=”To je odvisno od izbire lamel za zunanje žaluzije oziroma od oblike lamel. Med lamelami, ki jih dobite pri nas, notranji prostor najbolje zatemnijo lamele tipa Z90, ki so s strani oblikovane v črko Z. Takšne žaluzije imajo manjše odprtine za dvižni trak, vsebujejo pa tudi gumijasto tesnilo, ki pomembno prispeva tudi k tihemu delovanju celotnega sistema.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Kako zahtevno je čiščenje zunanjih žaluzij?” answer-2=”Bolj preprosto skorajda ne bi moglo biti. Zunanje žaluzije čistite tako, da lamele zgolj obrišete z vlažno krpi, pri tem pa jih na spodnji strani podpirate z drugo roko. Čistila so za tovrstno redno čiščenje nepotrebna, v primeru trdovratnih madežev pa čistilo, če ga že morate uporabiti, preizkusite na manjši površini.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

Potrebujete več informacij?

V kolikor potrebujete pomoč se prosim obrnite na svetovalko v naši poslovalnici, kjer vam bomo predstavili še ostale dodatne možnosti.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin