Cugelj PVC vrata - vhodna

Cugelj PVC vrata (vhodna) so lep dodatek k fasadi in okolici vaše hiše. Profili za izdelavo PVC vrata so širši in dodatno ojačeni z ojačitvami, kar preprečuje povešanje in krivljenje vhodnih vrat. Tako tudi po več letih uporabe vrata ne izgubijo funkcionalnosti in tesnijo tako kot prvi dan vgradnje. Ker vam ponujamo pestro izbiro okrasnih polnil, boste lahko svoja vrata popolnoma prilagodili zunanjemu izgledu hiše in okolice ter tako poskrbeli, da se bodo vhodna vrata izlila z vašim objektom.

V vrata vgrajujemo polnila in stekla debeline 48mm, kar je zelo pomembno za odlično toplotno in zvočno izolativnost vaših vrat.

KONFIGURATOR PVC vhodnih vrat

ENOSTAVNA
PVC VRATA

Ud = od 0,91 do 1,87 W/m2K

PVC enostavna vrata

Cugelj PVC enostavna vrata primerna za kleti, drvarnice, skladišča ali kot stranski vhod v hišo.

Ud = 0,91 do 1,87 W/m2K

PVC vrata z dekorativnim polnilom

Cugelj PVC vhodna vrata z dekorativnimi polnili poskrbijo za estetsko dovršenost vaše hiše.

Sestavite Cugelj PVC vrata - vhodna

Sestavite si vhodna vrata po vaših željah. Izbirate lahko model, izvedbo, dimenzijo, barvo, kljuke,..in na koncu sliko vrat vstavite v vašo hišo in nam pošljete povpraševanje, da vam izračunamo ceno.

Poskusite, ne bo vam žal!

Vhodna vrata predstavljajo simbolno mejo med hrupnim zunanjim in umirjenim notranjim svetom in PVC vrata omogočajo enostavno prehajanje med obema svetovoma. So preprosta za uporabo in za vgradnjo, saj je umetni material PVC lahek, hkrati pa sledi vsem standardom na področju izdelave in oblikovanja vhodnih vrat. Nudijo stabilnost in zagotavljajo popolno ugodje ob vsakodnevni ponovni uporabi. Natančna in kakovostna izdelava PVC vhodnih vrat obljublja njihovo dolgoletno trajnost  in konkurenčnost.

PVC je cenovno najugodnejša varianta za vhodna vrata, zato je pogosta izbira pri nakupu vhodnih vrat, a na ta račun ostali elementi prav nič ne trpijo – PVC vrata so kompaktna in zagotavljajo visoko zvočno in toplotno izolativnost. Zamenjava starih dotrajanih vhodnih vrat z novimi PVC vrati bo ustvarila občutno spremembo tudi na vašem računu za ogrevanje, saj PVC vrata preprečujejo toplotne izgube, poleti pa poskrbijo, da notranjost ostane prijetno hladna. Pozabite lahko tudi na moteč hrup iz zunanjega okolja, saj njihova kvalitetna montaža zagotavlja stoodstotno tesnjenje in posledično poskrbi za lagodno in sproščeno preživljanje časa v domovanju.

VPRAŠAJTE NAS
ZA PONUDBO

Zaupajte podjetju
z bogatimi izkušnjami.

Družinsko podjetje s tradicijo

Pri podjetju Cugelj našim kupcem že več kot 20 let zagotavljamo visoko kvalitetne izdelke in storitve. Pri tem dajemo velik poudarek na kvalitetno svetovanje in brezhibno montažo.

Glavne odlike naših vrat

Široki in dodatno ojačani profili sodobnih PVC vhodnih vrat preprečujejo oblikovne spremembe in deformacije vrat – pozabite na skrbi o povešanju ali ukrivljanju vrat zaradi nepredvidljivih vremenskih vplivov in izpostavljenosti soncu. Ta vrata so odporna na temperaturne spremembe in UV žarke ter sončno sevanje, saj je so izdelana z najmodernejšimi proizvodnimi postopki, ki zagotavljajo njihovo dolgotrajno obstojnost.

Še ena odlika teh vhodnih vrat je enostavnost čiščenja in vzdrževanja – gladka površina PVC vhodnih vrat preprečuje oprijemanje umazanije in prašnih delcev, vrat ni potrebno barvati, lakirati ali kako drugače ščititi pred izgubo barve ali pred škodljivimi zajedavci, ki bi lahko napadli okvir vrat. Njihov lesk prefinjeno dopolni vse vrste arhitekturnih slogov objekta, saj lahko izbirate med bolj nevtralnimi ali izstopajočimi barvami, dekorji različnih vrst lesa in številnimi modernimi sivimi odtenki. Pestra izbira dekorativnih polnil za PVC vrata nudi široke možnosti za kombiniranje z ostalim stavbnim pohištvom in z zunanjo okolico. S tem dosežete privlačen videz vhodnih vrat, ki se razlikuje od vseh ostalih, hkrati pa dopolnjuje celostno podobo hiše. PVC vrata zagotavljajo najboljše razmerje med cenovno ugodnostjo in kakovostjo izdelave, česar se zavedajo tudi mnogi zadovoljni kupci.

Povežite se z nami

Če cenite vaš čas in denar ter želite kakovostne izdelke, smo v podjetju Cugelj pravi naslov za vas!

Razstavni salon & sedež podjetja
Stantetova 10, 1295 Ivančna Gorica

T: 01 78 78 535
F: 01 78 07 868
G: 040 840 069
E: [email protected]

Linkedin